Home / Doesburg / Opstapdagen elektrischefietsen bij Xycleservice in Doesburg

Opstapdagen elektrischefietsen bij Xycleservice in Doesburg

DOESBURG – Op zaterdag 7 en zondag 8 maart worden er bij Xycleservice in Doesburg weer opstapdagen gehouden voor mensen die meer willen weten over de populaire elektrische fiets. Tijdens dit weekend kunnen de meest verkochte, maar ook nieuwste merken en technieken, uitgeprobeerd worden door zelf een proefrit te maken op de aanwezige elektrische fietsen.

U kunt bij Xycleservice verschillende bekende merken uitproberen zoals Gazelle, die met een rijk uitgeruste stand, inclusief medewerkers, de modellen zal presenteren. Tevens kunt u, exclusief, als eerste de nieuwe Giant Easy met dubbele accu’s bewonderen en uitproberen. Ook Batavus, zal met meerdere modellen aanwezig zijn voor een uitgebreide proefrit. Maar ook het handmade MultiCycle uit Ulft met fietsen van 22 kilo inclusief accu, mag niet ontbreken en is ruim vertegenwoordigd. Ook staan er elektrische mountainbikes klaar om een proefrit mee te maken. Nieuw in het assortiment is het merk Votani met misschien wel de stilste middenmotor op de markt, voor een bijzonder lage prijs! Vergelijk de middenmotor van Bosch, Yamaha, Impulse en 8fun. Tevens zal het lifestyle merk Cortina zich presenteren. Zelfs voor de kids hebben ze bij Xycleservice hard gewerkt om een 24” kinderfiets om te bouwen tot een hypermoderne e-bike voorzien van alle snufjes en een actieradius van ruim 65 km.
Kortom voldoende keuze in soorten, uitvoeringen en technieken. Tevens is er ook een ruim assortiment aan gebruikte elektrische fietsen om een testritje op te maken. Er is zelfs een primeur voor het vervoeren van elektrische fietsen achter uw auto met een kogeldruk van maar 25 kg. Het gaat hier om een compact aanhangwagentje dat volledig opvouwbaar is en geschikt voor 2 of 4 fietsen.
De opstapdagen zijn van 11.00 uur tot 16.00 uur en de koffie/thee staan voor u klaar! Laat u informeren van fiets tot verzekering inclusief pechhulp onderweg of een fietsdrager voor achter op uw auto, bij Xycleservice weten ze er alles van!

Xycleservice, Leigraafseweg 33F, Doesburg, tel: 0313-412727, www.xycleservice.nl
 

Lees ook

Ode aan Grensverleggers

DOESBURG- In het kader van het erfgoedfestival Over de grenzen van Gelderland werd op vrijdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.