Home / Zutphen / Eijerkamp uitgeroepen tot International Hülsta-dealer 2015

Eijerkamp uitgeroepen tot International Hülsta-dealer 2015

ZUTPHEN – Hülsta, hét internationaal gerenommeerde designmerk, heeft Eijerkamp onderscheiden met een belangrijke award. Met ‘International dealer of the year 2015’ heeft Eijerkamp een buitengewoon eervolle titel verworven. Eijerkamp laat met deze verkiezing de concurrentie uit zowel Nederland, maar daarnaast uit meer dan 50 landen achter zich.

Hülsta prijst Eijerkamp allereerst voor de excellente winkelpresentatie, die zowel kwalitatief als kwantitatief voortdurend wordt geëvenaard. Daarbij gaat bijzondere waardering uit naar de deskundige en gedreven Eijerkamp-verkoopadviseurs en interieurontwerpers. Zij verdienen grote lof vanwege hun brede kennis en het vermogen om die naar buiten toe uit te dragen.
Redenen hiervoor zijn volgens Hülsta dat het verkoop- en ontwerpteam voortdurend nieuwsgierig is naar nieuwe ontwikkelingen en graag bijleert. Hiervoor worden zeer goede contacten onderhouden met de collega-specialisten op het hoofdkantoor in Duitsland. Dit blijft niet onopgemerkt.

Het ontwerp en de inrichting van de Hülsta-studio’s bij Eijerkamp worden als voortreffelijk omschreven en hebben zeer sterk een eigen karakter. Eijerkamp blinkt uit in zorgvuldigheid, die gedurende het hele proces aanwezig is. Zowel tijdens het oriëntatie- en aankoopproces als ook na levering van de Hülsta-meubelen. De service is daarmee gedurende het gehele aankooptraject voor de klanten van zeer hoge kwaliteit, aldus Hülsta.

Eijerkamp is de nationale wooninspirator. Het familiebedrijf wordt gerund door Evert-Jan en Hans-Jaap Eijerkamp en jubileerde in 2014 met het 85-jarig bestaan. Met vestigingen in Zutphen en Veenendaal en ruim 200 medewerkers is Eijerkamp toonaangevend in wonen, slapen en design. In 2014 openden zij een compleet vernieuwend Trendhopper flagshipstore in Zutphen. Ook CILO, dé designwinkel van Nederland is onderdeel van Eijerkamp. Daarnaast is Eijerkamp een terugkerend onderdeel in het tv-programma vtwonen.

Zie voor meer informatie: www.eijerkamp.nl
 

Lees ook

Brummenaar opgepakt wegens verboden wapenbezit

ZUTPHEN – Een 53-jarige man uit Brummen is maandagavond door de politie opgepakt omdat hij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.