Home / Doesburg / Kwalitatief goede en verse groenten en fruit bij Pedro Gasseling

Kwalitatief goede en verse groenten en fruit bij Pedro Gasseling

DOESBURG – Sinds september vorig jaar staat Pedro Gasseling iedere dinsdag van 13.00 tot 18.00 uur met zijn groenten- en fruitkraam op de parkeerplaats, bij de Dekamarkt in Beinum, Doesburg. Zijn brede assortiment is altijd vers en van goede kwaliteit. “Dit komt vooral doordat wij al onze producten zelf, op bijvoorbeeld een veiling, inkopen. Door dit te combineren met onze inmiddels geliefde rauwkostsalades zijn wij in staat onze klanten een zeer vers en kwalitatief hoog product te bieden.”

Alle voorkomende groenten en fruit ligt overzichtelijk uitgestald in de kraam. “Vroeger verkocht je voornamelijk sla en andijvie”, vertelt Gasseling die al sinds 1985 groenten en fruit verkoopt. “Tegenwoordig is veel meer mogelijk. Zo zijn aardbeien het hele jaar door verkrijgbaar en is het zelfs mogelijk om aan asperges te komen in de winter, mits ze enigszins betaalbaar zijn.”
‘Pedro Gasseling groenten & fruit’ gaat duidelijk voor kwaliteit en service: “Wij proberen continu de kwaliteit van onze producten te waarborgen door in te kopen bij de betere leveranciers in de regio. Mocht de klant onverhoopt toch nog een minder product aantreffen tussen haar aankopen, dan wordt dit natuurlijk meteen opgelost.”
Er is keuze genoeg in de kraam, maar de specialiteit van de groenteman is toch wel gesneden groente en rauwkost. “Daar is steeds meer vraag naar. Elke week bieden wij een andere variatie en er is altijd wel iets in de aanbieding. Met name onze zogenaamde ‘rauwkost van de week’ is week op week zeer in trek.” De aanbiedingen van de marktkoopman zijn via Facebook te volgen: Pedro Gasseling groenten & fruit.
Naast de inkoop en verkoop van zijn assortiment is Gasseling ook zeer nadrukkelijk actief in de horeca. “Wij leveren al onze producten bij diverse restaurants en zorginstellingen in de regio. Onze diensten aan horeca zijn de laatste jaren explosief gestegen en wij zijn nog altijd op zoek naar nieuwe, mooie samenwerkingsverbanden. Hiervoor kunnen geïnteresseerden natuurlijk altijd contact met ons opnemen. ” – Foto Lotte Bienias.

Tel. 0314 – 682055
E-mail: pedrogasseling@hetnet.nl
 

Lees ook

Ode aan Grensverleggers

DOESBURG- In het kader van het erfgoedfestival Over de grenzen van Gelderland werd op vrijdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.