Jaarlijkse uitvoering MAV Mondolia

KLARENBEEK – Muziek- en amusementsvereniging Mondolia uit Oosterhuizen houdt op zaterdag 14 maart haar jaarlijkse uitvoering in De Nieuwe Zweep in Klarenbeek. Het programma van de avond is veelzijdig en biedt voor elk wat wils. Dit keer verleent de muziekvereniging Klarenbeek haar medewerking aan de uitvoering.

De voorbereidingen zijn in volle gang. Dit jaar speelt de jeugd van de muziekvereniging Klarenbeek een aantal nummers met het jeugdorkest van Mondolia mee. Ook het A-orkest krijgt de medewerking van de muziekvereniging. Negen blazers van MVK spelen een aantal nummers mee.
Mondolia is een muziek- en amusementsvereniging uit Oosterhuizen en is opgericht in 1947. De vereniging heeft een beginnersgroep, een jeugdorkest en een A-orkest. Naast muziek maken houden zij ook van gekkigheid. De jaarlijkse uitvoering sluiten zij dan ook af met sketches en liedjes, waarbij een lach en een traan elkaar zullen afwisselen.

De uitvoering begint om 19.30 uur. Er zijn nog toegangskaarten beschikbaar. Kaarten (5 euro) kunnen besteld worden bij Riet de Koning, telefoon 055-3600168 of via email mavmondolia@gmail.com.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.