Home / Hooiland / Vrouwen van Nu Hooiland

Vrouwen van Nu Hooiland

HOOILAND – De maandelijkse bijeenkomst van de Vrouwen van Nu afdeling Hooiland, Klarenbeek en Apeldoorn, is op donderdag 19 februari in gebouw Samuel in het Hooiland. Deze avond is de jaarvergadering met een terugblik op 2014 en vooruitblik naar 2015. Ook zijn de clubjes weer actief geweest en laten op deze avond zien wat er zoal gemaakt is. Op 19 en 20 maart is de handwerktentoonstelling in het Dorpshuis in Vorden. De bijeenkomst begint om 19.30 uur. Voor meer informatie Gerrie van de Berg, tel. 06-203869 84.
 

Lees ook

Jubilarissen Vrouwen van Nu Hooiland

HOOILAND – Op de jaarvergadering van de afdeling Hooiland-Klarenbeek-Apeldoorn van Vrouwen van Nu, zijn een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.