woensdag 20 oktober 2021 | WEEK 42 |
HomeLaag-KeppelOpen tuindagen de Warande

Open tuindagen de Warande

LAAG-KEPPEL – Tuin de Warande in Laag-Keppel heeft ook dit voorjaar weer diverse open tuindagen op de agenda staan. Publiek is op deze dagen welkom om te genieten van de kleurenpracht die de tuin in de lente biedt.

De tuin ligt in de bossen van het landgoed Keppel. Hier wordt al 25 jaar geëxperimenteerd met (stinzen)bollen, verwilderingsbollen en schaduwtuinieren, een nog vrij onbekende, historische en ecologische vorm van tuinieren onder oude bomen en struiken. De lente is een kleurrijk feest van bloeiende bollen in het bos. Regelmatig zijn rondleidingen te volgen en liefhebbers die het zelfs eens willen proberen in de tuin, kunnen terecht voor advies over toepassing en verzorging van bollen en andere schaduwplanten. Deze worden op de kwekerij ook verkocht.
De open tuindagen zijn op 1, 22 en 29 maart, op 11, 12, 25 en 26 april en 10 mei. Op de meeste open dagen is er om 14.00 uur een rondleiding of lezing door Trudi Woerdeman of Rita van der Zalm. Te zijner tijd is op de website te zien wat er precies op het programma staan. De Warande is te vinden aan de Jan de Jagerlaan.

www.dewarande.nl

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0211714_Beursvloer.jpg

Beursvloer helpt verenigingen en stichtingen

DOESBURG - Maandag 1 november is er weer een beursvloer van de Doesburg Rhedense Uitdaging. Verenigingen of stichtingen die hier graag aan mee willen doen, maar hun vraag nog niet goed concreet krijgen, zijn welkom om op donderdag 14 oktober aan te sluiten bij de inspiratiesessie in Jongerencentrum 0313 in

0209739_Het_Juridische_Huis.jpeg

Laagdrempelige hulp van studenten bij Het Juridische Huis

DIEREN - Wie een vraag heeft over juridische kwesties, hoeft niet direct een dure advocaat in te schakelen. In Dieren opende recent Het Juridische Huis, een initiatief van rechtenstudent Musa Elarslan. Particulieren en ondernemers kunnen hier terecht voor gratis juridisch advies.

DIEREN - Wie een vraag heeft over juridische kwesties, hoeft

Halloween Eerbeek in andere vorm, maar net zo spannend

EERBEEK - Geen Ride dit jaar, maar een andere invulling van Halloween Eerbeek. Drie weekenden lang kunnen bezoekers genieten van het
Skillspark, Screampark en de Scary Skelter Rally. Alles wordt weer uit de kast gehaald om het dorp in Halloween-sfeer te brengen. De decors en verlichting komen weer uit

Dierenaar Wim Ritsema klaar voor WK Marathon

DIEREN - Hardloper Wim Ritsema uit Dieren maakt zich op voor zijn deelname aan de marathon in Londen op zondag 3 oktober. Hij mag daar deelnemen aan het WK marathonlopen en is één van de kanshebbers in zijn leeftijdscategorie 55-59.

DIEREN - Hardloper Wim Ritsema uit Dieren maakt zich op voor

Paula Jolink geëerd door EC Hummelo

HUMMELO - Blij verrast was Paula Jolink, toen zij dinsdag tijdens de maandelijkse vergadering van de Evenementen Commissie Hummelo werd toegesproken door de gast...