Home / Oeken / Voetballertjes beginnen sportief

Voetballertjes beginnen sportief

OEKEN / HALL – Zaterdag 3 januari is de jeugdafdeling van voetbalverenigingen SHE en vv Oeken het nieuwe jaar weer op sportieve wijze gestart door massaal deel te nemen aan de inmiddels traditionele Gert Mulder Crossloop.

120 Enthousiaste jeugdleden, van de mini’s tot en met de A-junioren trotseerden kou en lichte regen om van de ene club naar de andere te rennen. Bij aankomst in Oeken werden alle deelnemers getrakteerd op een welverdiend broodje worst en een zakje drop van Gert Mulder Auto’s en E-bikes en werden aansluitend per leeftijdscategorie de beste drie hardlopers gehuldigd met een medaille.

Bij de FK-tjes werd bij de jongens Sebastiaan Parijs eerst en bij de meisjes Mirthe Willems, bij de F-jes Bas Tjakkes bij de jongens en Isa Smit bij de meisjes, bij de E-jongens werd Björn Michels eerste en bij de E-meisjes Femke Maalderink, bij de D-jongens won Thijs Birker en bij de D-meisjes Babette Kruk, bij de C-jongens won Niels Birker en bij de C-meisjes was Ilse Jurriëns de snelste, bij de B-jongens won Aäron Bos en bij de meisjes Jana Kruk en bij de A-jongens haalde Niels van Wessel als eerste de finish.
 

Lees ook

VV Oeken viert negentigste verjaardag met reünie

OEKEN – Op zaterdag 19 mei houdt vv Oeken een reünie, in het kader van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.