Home / Lieren / 316 Prijzen voor deelnemers Postcode Loterij in Lieren

316 Prijzen voor deelnemers Postcode Loterij in Lieren

LIEREN – Een hele wijk in Lieren wint een kistje met vers en seizoens-gebonden eten bij de Postcode Loterij. Deze prijs is namelijk op wijkcode 7364 in Lieren gevallen. 206 deelnemers van de Postcode Loterij in Lieren winnen dit kistje met verschillende verse producten. Vanaf 9 januari ontvangen de winnaars hun prijs thuis.

Inwoners van Lieren die in de novembertrekking meespeelden met de Postcode Loterij ontvangen per lot een kistje van Willem&Drees, ter waarde van 40 euro. In dit kistje zit onder meer een doosje met zes biologische eieren, biologische groente en fruit en vruchtenjam. De winnaars hebben een brief met code thuisgestuurd gekregen waarmee zij hun prijs kunnen bestellen. Het kistje krijgen zij vervolgens aan huis bezorgd.

Willem&Drees brengt vers eten van boeren uit eigen land bij Nederlanders op tafel. Lokaal en seizoensgebonden. De boeren van Willem&Drees worden zorgvuldig geselecteerd. Ze werken met aandacht en toewijding en nemen de verantwoordelijkheid om goed en gezond te produceren. Veel van deze boeren telen biologisch. Op de producten van Willem&Drees is de naam van de boer altijd te vinden. Zo weet men precies van wie men eet.

Het kistje met verse producten van Willem&Drees past als prijs goed bij de Postcode Loterij. Bij de Postcode Loterij maken deelnemers maandelijks kans op honderdduizenden prijzen en tegelijkertijd steunen zij met de helft van de lotprijs goede doelen. Dankzij de 2,5 miljoen deelnemers is er het afgelopen jaar ruim 302 miljoen euro geschonken aan 90 goededoelen-organisaties op het gebied van mens en natuur.
 

Lees ook

Countrymiddag met Music Road Pilots in De Roseboom

LIEREN – In De Roseboom, aan het Kanaal-Zuid in Lieren, is het zondag country & …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.