Wijzigingen dienstregeling Buurtbus Spankeren-Dieren

SPANKEREN / DIEREN – De buurtbus Spankeren-Dieren wordt met ingang van 15 december gesplitst in drie afzonderlijke lijnen, te weten: lijn 524: station NS – Spankeren; lijn 525: station NS – Dieren West en lijn 526: Stations NS – Dieren Noord Oost. Nieuw is dat de huidige route vanaf station NS naar Dieren West/Noord Oost wordt gesplitst.

Dit betekent een aanpassing van de huidige routes naar Dieren-West en Noord-Oost. Er komen nieuwe haltes bij. Deze wijzigingen leiden tot snellere verbindingen naar en vanaf het station en het Callunaplein. De route Spankeren-Dieren blijft ongewijzigd.
De nieuwe route betekent ook, dat de bewoners in de omgeving van de Lindelaan en de Geitenbergweg (route Noord Oost) en van de Zilverakkerweg/Willem de Feschlaan (route West) met de komst van nieuwe haltes nu ook gemakkelijk gebruik kunnen maken van de buurtbus. De frequentie blijft hetzelfde: een uurdienst.

Alle lijnen doen het Callunaplein en de huisartsenpost aan. De nieuwe dienstregeling wordt gepubliceerd in de Regiobode en deze dienstregeling ligt ook in de bus en staat op www.bbsd.nl .
Met ingang van 15 december vervalt de route door Dieren-Zuid. Helaas is in het proefjaar 2014 gebleken, dat er te weinig belangstelling was voor deze lijn.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.