Overweldig aantal aanmeldingen vrijwilligersprijs

DOESBURG – De jury van de Hens van der Walprijs, de jaarlijkse vrijwilligersprijs die in Doesburg wordt uitgereikt, is dit jaar overspoeld met aanmeldingen! Alle andere jaren werd de jury verrast door aanmeldingen van bijzondere, vrijwilligers die in het zonnetje werden gezet. Afgelopen jaar was dit Jan Chaigneau, die maar liefst zeven dagen per week vrijwilligerswerk verricht.

 

Dit jaar wil de jury echter niet één persoon, maar een heel team in het zonnetje zetten. Daarom heeft de jury gekozen voor het thema: ‘Vrijwilligersteam’.

Hierop zijn maar liefst achttien teams aangemeld! Wat is het mooi om opnieuw te zien hoeveel vrijwilligerswerk er in Doesburg wordt gedaan. De jury zal uit alle aanmeldingen, zes teams vanuit verschillende categorieën nomineren. Categorieën zijn: Sport, Cultuur, Zorg en Maatschappelijk. De teams en degenen die deze teams hebben aangemeld, zullen persoonlijk bericht ontvangen of zij tot de zes genomineerden behoren. Uiteraard worden alle teams en aanmelders persoonlijk uitgenodigd voor de uitreiking op woensdagavond 10 december.
Vanwege de grote belangstelling die er dit jaar is, heeft de jury samenwerking gezocht met het Arsenaal. De uitreiking vindt dan ook bij het Arsenaal plaats en niet in het Stadhuis, zoals voorgaande jaren.
Binnenkort zullen de genomineerden via deze weg bekend worden gemaakt.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.