Doesburgse ambtenaren in race voor titel

DOESBURG – Drie ambtenaren, waaronder twee van de gemeente Doesburg, zijn genomineerd voor de titel Jonge Achterhoekse Ambtenaar van het Jaar 2015. Patricia Klaassen en Stefan de Meij horen vrijdag wie de titel krijgt.

Patricia Klaassen is gemeentebode in Doesburg, Stefan de Meij beleidsadviseur op de afdeling Samenleving. Zij nemen het op tegen de derde genomineerde, Marlies ten Tije, communicatieadviseur in de gemeente Oost-Gelre.
Met de regionale verkiezing wordt het werk van jonge ambtenaren tot en met 35 jaar in de Achterhoek onder de aandacht gebracht. De drie finalisten hebben zich onderscheiden door zich op bijzondere wijze in te zetten voor het werk, op een vernieuwende en creatieve wijze bezig te zijn met hun werk en hebben bijgedragen aan een positief beeld van een jonge en moderne overheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.