Nieuw atelier in Doesburg De Nieuwe Wilden

DOESBURG – Zippora Meijer heeft onlangs haar nieuwe atelier geopend in Doesburg. Het atelier is vrij toegankelijk en tevens opgenomen in de Culturele Kunstroute. De Nieuwe Wilden is een kunststroming waarin een aantal gerenommeerde kunstenaars zich hebben verbonden. Deze stijl heet het neo-expressionisme, oftewel brutaal expressionisme.
Haar werken bestaan uit schilderijen, kleding, tassen en sieraden van eigen ontwerp. Ieder werk is een uniek stuk. De werken worden gekenmerkt door helder kleurgebruik. Haar thema bij de schilderijen is vaak ‘de vrouw centraal in de kunst’. Haar verdere werken, zoals tassen en sieraden, zijn gebaseerd op het begrip ‘je mag gezien worden’. In de maand is er 20 procent korting op alle sieraden en tassen

Kloosterstraat 4
www.zipporameijer.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.