Start bouw nieuwbouwwoningen Grinthuizen Rheden

RHEDEN – De verkoop van de zes twee-onder-een-kapwoningen in de nieuwe woonwijk Grinthuizen in Rheden is in het najaar gestart. Twee woningen zijn ondertussen definitief verkocht en er lopen diverse gesprekken. Daarom gaat aannemer Ten Brinke Bouw B.V. in januari 2015 van start met de bouw van deze tweekappers.

De twee-onder-een-kapwoningen liggen aan de nieuwe straat Berggrind. Parkeren kan op eigen terrein en de woningen hebben een ruime garage/berging. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers aanwezig en op de tweede verdieping is het mogelijk een extra (slaap)kamer te realiseren. De woningen zijn te koop vanaf 279.500 euro vrij op naam. Naar verwachting worden de woningen in augustus 2015 opgeleverd.
In Grinthuizen zijn inmiddels 155 woningen gebouwd. Eind van dit jaar worden de laatste tien rijwoningen opgeleverd, deze woningen zijn allemaal verkocht. Er zijn nog diverse woningen die te koop worden aangeboden zoals semi-bungalows, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. Deze woningen worden gebouwd zodra er een koper is gecontracteerd.

Assink Era Makelaars, tel. 026 – 3617023
www.grinthuizen.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.