Vrijdag estje voor Loenenaren bij Energieproject

LOENEN – De komst van een Europese delegatie op vrijdag 28 november naar Loenen om kennis te nemen van het Energieproject, wordt ook een evenement voor de inwoners. Lomive, Dorpsraad Loenen, LEN, Spritshz en De Brink hebben de koppen bij elkaar gestoken om de Loenenaren een feestje aan te bieden. Installatiebedrijf Slief en de gemeente Apeldoorn dragen ook een steentje bij.

 

Voor de kleuters en leerlingen van de basisscholen uit Loenen is er vanaf 15.00 uur een oud Hollandse spellenmiddag waar diverse prijzen mee zijn te winnen. Ook ligt er voor alle kinderen een leuke gadget klaar. Tevens is er een ballonkunstenaar. Daarnaast wordt de jeugd uitgedaagd voor ‘Het beste Energie-idee van Loenen’. Met een tekening, knutsel/werkstuk, verslag en op andere manieren kan de jeugd laten zien hoe Loenen Energie neutraal gemaakt kan worden. De bijdrage kan deze middag ingeleverd worden. Voor de eerste prijs is 100 euro beschikbaar, voor de tweede 75 euro en de derde 50 euro.

Vanaf 17.00 uur wordt er voor alle Loenenaren een gezellige vrijdagavondborrel gehouden met lekkere hap aangeboden door de horeca uit Loenen. Ook is er live muziek. Met de Pianoco’s wordt het oude concept Piano Bar in een nieuw jasje gestoken. Op een bierviltje kan een verzoekje worden ingediend en korte tijd later kan geluisterd worden naar een frisse vertaling van het nummer. Tevens zal Jaco Zieverink komen optreden. Hij heeft meegedaan met de Voice of Germany.
Om 21.00 uur wordt het feest voortgezet in de kelder van de jongerenvereniging Spritshz. Iedere inwoner van Loenen die tussen 17.00 en 20.00 uur aanwezig is doet gratis mee aan een verloting. De hoofdprijs is een waardebon van maar liefst 250 euro te besteden bij de Loenense ondernemers.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.