Proefmaaltijden bij Caleidoz

DOESBURG /ZEVENAAR – Caleidoz is een brede welzijnsinstelling in Zevenaar en Doesburg, met diensten, activiteiten en begeleiding. Om ervoor te zorgen dat mensen zich zolang mogelijk thuis kunnen redden biedt Caleidoz ondermeer maaltijdvoorziening aan huis aan. Mensen die dat willen krijgen een catalogus met een groot assortiment vriesvers maaltijden, waaruit een keuze kan worden gemaakt. De componenten zijn door de leverancier niet geheel gaar in de schaaltjes gedaan en vervolgens diepgevroren, waardoor de kwaliteit van de maaltijd behouden blijft. Het afgaren in de magnetron duurt tien minuten. De bestelling wordt donderdagochtend in de gemeente Zevenaar en donderdagmiddag in de gemeente Doesburg bezorgd door vaste vrijwilligers. Ophalen kan ook. De maaltijden zijn per stuk geprijsd. Het is niet verplicht om wekelijks een bestelling af te nemen.
De mogelijkheid bestaat om ter kennismaking geheel vrijblijvend een proefpakket maaltijden te bestellen. Hiervoor geldt een actieprijs. Dat kan worden geregeld door contact op met Hanny Berendsen Caleidoz tel. 0316-526994.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.