Cycle for Hope houdt wieleravond

BEEKBERGEN – Op woensdagavond 26 november start sponsorfietstocht Cycle for Hope het seizoen met een gratis informatieve kick-off bij Horeb in Beekbergen. Racefietsers en mountainbikers komen op deze avond alles te weten over de tochten die Cycle for Hope in 2015 organiseert. Vanaf 19.30 uur opent Horeb, een project van Stichting de Hoop, haar deuren voor geïnteresseerden in de sponsorfietstocht Cycle for Hope. Onder het genot van een hapje en drankje kunnen fietsers elkaar ontmoeten en vragen stellen aan het Cycle for Hope team. Deze avond is gratis te bezoeken, maar bezoekers moeten zich wel even aanmelden via www.cycleforhope.nl.

Cycle for Hope begint op 27 en 28 maart 2015 met een spectaculaire mountainbiketocht op de Veluwe. Deze MTB-tocht wordt georganiseerd in samenwerking met MTB-club Bar End uit Apeldoorn en de opbrengst gaat naar Horeb in Beekbergen. Van 25 tot 27 juni vindt het Rondje Nederland plaats: een estafette van wel 1.200 kilometer langs de grenzen van ons land. In 48 uur leggen teams deze monstertocht af. Het seizoen sluit met een Toertocht voor racefietsers met afstanden van 40 tot wel 160 kilometer. Deelnemers aan al deze tochten laten zich sponsoren voor hun inspanning.

Cycle for Hope heeft de missie om mensen aan de onderkant van de samenleving te helpen naar een nieuw leven. Opklimmen uit een zwerversleven, verslaving of prostitutie kan niemand alleen. Daarom ondersteunt Cycle for Hope de zorg die Stichting De Hoop jaarlijks aan duizenden mensen geeft. Wil jij als renner of samen met een team hieraan bijdragen? Kom in actie en laat je informeren op de kick-off.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.