Stomerij Den Heuvel krijgt elke vlek er uit

VELP – Al zo’n veertig is jaar is er een stomerij gevestigd op winkelcentrum Den Heuvel in Velp. Tegenwoordig zijn Aart en Daniëlle daar de mensen die er de scepter zwaaien en met veel vakkennis, ervaring en liefde voor het vak gaan ze iedere vlek in kleding of stof te lijf.

"En het gebeurt eigenlijk nooit dat we een vlek ergens niet uit krijgen", vertelt Aart, die al zo’n dertig jaar in het stomerijvak zit. "Hooguit hebben mensen bij pogingen zelf een vlek te verwijderen, de kleur van de stof aangetast en daar kunnen wij ook niets meer aan doen. Maar de vlek zelf krijgen we er geheid uit."

In de stomerij die is gevestigd tegenover de ingang van de Action in Velp, aan de route tussen De Overtuin en Den Heuvel, komen dagelijks grote aantallen kledingstukken en andere stoffen producten als gordijnen en tapijten binnen. Die worden gebracht door klanten of zijn afkomstig uit de depots die Kwaliteitsstomerij Den Heuvel heeft in Dieren, Arnhem en Velp. Wie via een depot aanlevert is zijn kleding iets langer kwijt, een dag. Wie haast heeft met bijvoorbeeld een kostuum, mantel of jurk, kan die dezelfde dag nog ophalen, als het voor 10.00 uur is gebracht. "Andere kleding duurt altijd een dag. Tapijten soms wat langer, want die kunnen we niet altijd zelf doen", legt Aart uit. Naast het stomen en reinigen, biedt Kwaliteitsstomerij Den Heuvel ook een strijkservice, waarbij desgevraagd de kleding zelfs gehaald en gebracht wordt. En kostbaar is dat bepaald niet, want wassen en strijken kost € 2,95 per overhemd. "En we hebben momenteel aan actie, van 5 overhemden wassen en strijken voor 10 euro", aldus Aart en Daniëlle.

Kwaliteitsstomerij Den Heuvel, Den Heuvel 48 Velp, telefoon: 026-3649042
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.