Nieuwe prins De neutenkrakers

KLARENBEEK – CV De Neutenkrakers heeft zaterdag hun 47e Prins bekend gemaakt. Voor het aankomend seizoen zal Prins Wouter 1 van brand tot meester heersen over het Neutendarp. Samen met prinses Maartje, Adjudant Jelle, narren Kevin en Nick en zijn raad van 11 zal er weer een geweldig carnavalsseizoen aankomen voor de Neutenkrakers.
Helaas moest Ronnie Ruijsdael zich afmelden door ziekte deze avond. Een kleine domper voor de liefhebbers van zijn feest. Maar gelukkig was de beste feestband van het afgelopen jaar, HIKE, in topvorm en kreeg de zaal, met 550 bezoekers, op zijn kop. Met het brede repertoire wisten ze jong en oud te vermaken in de grote zaal bij De Nieuwe Zweep.
Prinsverkiezingen.
De avond begon al om 19.30 uur voor de jeugd. De aanmeldingen voor de jeugdraad waren weer groot. Het was gezellig met vele ouders, broertjes, zusjes , vrienden en vriendinnen van de jeugdraad. Voor het aankomende jaar zijn de gelukkige jeugdprins en prinses Jari Brink en Elles Diks.
Vanaf 21.00 ging de zaal open en in het bijzijn van collega verenigingen De Vrogge Reuiers, De Lollebroek en Pampus werd om 11 minuten over 11 de nieuwe prins bekend gemaakt. Brandweerman Wouter en zijn Maartje werden door zijn eigen brandweer collega’s binnen gebracht op twee ladders. Met deze ”uitruk” van Brandweer Klarenbeek en veel sirenelawaai werd de nieuwe prins door Prins Dirk en Prinses Carola van het afgelopen jaar veel geluk en succes toegewenst. Na de overdracht van de cape, steek en scepter wenst Prins Wouter iedereen een fantastisch carnaval toe met mooie optochten en feesten.

www.cvdeneutenkrakers.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.