Gelijkspel voor de polovrouwen ZV De Spreng

BRUMMEN – Zaterdag stond er een uitwedstrijd op het programma. Dit keer stond de TomTom ingesteld op het zwembad in Vriezenveen. Er waren drie afzeggingen, maar er waren genoeg wissels en het team was erg gemotiveerd voor de wedstrijd tegen VZ&PC.

Na 30 seconden spelen had De Spreng al de eerste man meer situatie, maar het schot van Babke Mensink ging recht op de keeper. Maar de toon was gezet en na enkele minuten stonden de vrouwen van De Spreng voor met 2 – 0.Na 1,5 minuut speeltijd scoorden we 0-1 en het werd snel daarna zelfs 0-2. Nog in het zelfde partje trok de zeer sterke midvoor van VZ &PC (goed voor vijf van de negen doelpunten deze wedstrijd) de stand weer gelijk naar 2 – 2.
In het tweede partje keek De Spreng binnen 3 minuten tegen een achterstand van 5-2 aan. Nicky Zweers beperkte de schade met 2 fraaie doelpunten, maar dat kon niet voorkomen dat het aan het einde van het tweede partje 6 – 4 was voor de thuisploeg.
In het derde partje gebeurde er van alles. Babke Mensink scoorde vrij snel 6-5. Vervolgens kreeg De Spreng een man meer. Coach Stan Dobrotvorski vroeg een time-out aan en na de spelhervatting bleek dat VZ & PC gewoon met 7 spelers in het water lag. De scheidrechter gaf daarop terecht een strafworp, die door Marieke Hoetink werd benut. Het derde partje eindigde in 8-6.

De Spreng was afgereisd met slechts twee supporters, maar die kregen een spannende wedstrijd te zien. Zeker in het vierde en laatste partje. Babke Mensink werd keeper en Annette Stemerding ging spelen. Dat leidde meteen tot twee doelpunten van haar. De Spreng stond voor met 9 – 8 en er stond nog 1 minuut en 42 seconden speeltijd op de klok. Zouden voor de tweede keer drie punten gepakt gaan worden? Met nog 12 seconden te spelen kreeg De Spreng een strafworp tegen, die door VZPC benut werd. En hiermee werd de einduitslag bepaald op 9 – 9.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.