Ondersteun de actie Samen voor de voedselbank

RHEDEN / REGIO – Met de feestdagen in aantocht heeft Omroep Gelderland de actie ‘Samen voor de voedselbank!’ op touw gezet. In Rheden is een team gevormd dat deze actie plaatselijk vorm wil geven. Dit team bestaat uit Kyra Meeuwissen, Heleen Enklaar, Baukje van Dijk, Ron Vermeulen en Anne Bruger.

“Omdat Angelique Krüger in augustus in Rheden is geweest, heeft zij gevraagd of dit dorp wil meewerken,” meldt Bruger. Uiteraard zou het prachtig zijn als ook vanuit andere gemeenten initiatieven genomen worden om deze provinciale actie uit te breiden.

De werkwijze in Rheden is als volgt. Het team heeft alle verenigingen in het dorp uitgenodigd om houdbare spullen in te zamelen bij hun leden en deze vervolgens aan het team te overhandigen. Wie niet aan een vereniging verbonden is, kan de spullen rechtstreeks bij het team inleveren. Daarvoor kan men tussen 25 november en 16 december elke dinsdagavond van 18.00 tot 19.30 uur en elke zaterdagmiddag van 14.00 tot 15.30 uur terecht in het Dorpshuis. “Dat zijn zeven gelegenheden om uw hart te laten spreken!” aldus een woordvoerder. Voor het doneren kan men denken aan: koffie, thee, koffiemelk; groente, fruit, peulvruchten en soep in pot of blik; pasta, rijst en couscous; pastasaus of kruidenmix; houdbare melkproducten; broodbeleg (jam, pasta, pindakaas en dergelijke); olie. Verder zijn óók wc-papier, tandpasta, zeep, douchegel, shampoo, luiers en wasmiddelen welkom. Het Rhedense team zorgt ervoor dat alle spullen bij Omroep Gelderland komen. Voor vragen kan men contact opnemen met coördinator Anne Bruger op info@annebruger.nl of telefonisch: 06 – 54 29 23 42.

Van 8 tot en met 19 december geeft Angelique Krüger dagelijks de actie een gezicht op tv Gelderland.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.