CDA eet mee met Rhedens Maal

RHEDEN – Woensdagavond 19 november zijn CDA-raadsleden Bert de Lange en Monique Reinders aangeschoven bij het Rhedens Maal. Het Rhedens Maal wordt elke woensdag gehouden in het dorpshuis in Rheden en voorziet in een grote behoefte. In de professioneel uitgeruste keuken bereidt kok Gerard Imming elke week weer een heerlijke maaltijd voor ca. 30 gasten. "Het Rhedens Maal is een fantastisch initiatief, mogelijk gemaakt door een enthousiast team van vrijwilligers. Mensen ontmoeten elkaar, en eten gezellig samen een warme maaltijd. Dat moeten we als gemeente
koesteren", aldus Bert de Lange. Iedereen, jong en oud, is welkom bij het Rhedens Maal. Aanmelden kan bij kok Gerard Imming.

Op de foto Bert de Lange (links) met Gerard Imming in de pas vernieuwde
keuken in het dorpshuis.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.