Creativiteit te over op Loenense Hobby- en verzamelbeurs

LOENEN – De werkgroep Floralia-Loenen houdt zaterdag 22 november een Hobby- en verzamelbeurs in De Brink te Loenen. Tientallen mensen uit Loenen en wijde omgeving laten hier in de zaal en op het podium hun hobby of verzameling zien.

Een flinke plek gaan Jan Janssen en Henk Slief van de stichting Historie Loenen voor hun hobby innemen op de beurs. De mannen verzamelen oude ansichten, foto’s en oude spullen van Loenen. Zij laten zien en vertellen over de komende activiteiten van de Stichting die vele plannen in petto hebben. Er wordt nu al flink gewerkt aan de expositie 70 jaar bevrijding die volgend jaar medio april wordt gehouden.

Poppen zijn er in vele uitvoeringen. Sommige levensecht gemaakt. Ook kaarten zijn er weer in allerlei uitvoeringen. Soms in 3D uitvoeringen. Zelfgemaakte jam en andere lekkernijen van kasteel Ter Horst zijn er ook weer. Ook zijn zelf gebreide sokken verkrijgbaar. Met het oog op de komende Sint en Kerst kunnen vele ideetjes worden opgedaan voor een leuk presentje.
De Goede Doelenshop heeft weer een plek gekregen voor haar actie voor de weeskinderen in Columbia. Fietje Schijff uit Loenen assisteert haar hierbij. Zoon Wilko is in dit land met zijn vriendin en doet daar veel goed werk voor de weeskinderen. De opbrengst van de verkoop van allerlei handwerken gaat naar dit doel

De beurs in De Brink is open van 10.00 tot 16.00 uur. De toegang is vrij. Er is wel een verloting. Door afzegging zijn er nog een paar plaatsen beschikbaar. Info: Johan Geerdink, telefoon 055-5052284.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.