Voordracht Ashirah Lo in Ellecom

ELLECOM – Na een schitterend optreden vorig jaar, samen met Regina Ederveen en Robert la Boresa over het leven van Vincent van Gogh, verzorgen zij een tweede optreden op zondagmiddag 23 november, onder de naam Ashirah Lo. Dat doen ze in de Dorpskerk van Ellecom, aanvang 15.30 uur.

Het duo Regina van Ederveen, harp, en Robert la Boresa, woordkunst, zingt en speelt op deze zondagmiddag liederen uit het rijke Joodse Liedboek en licht de Hebreeuwse teksten toe. Liederen uit de Liturgie, over de Sabbath, maar ook folksongs en seculiere poëtische teksten. De uitvoering wordt ondersteund door beelden via een beamer.

Regina Ederveen (foto) is een gepassioneerd harpiste, die met plezier en met expressie op muzikale en virtuoze wijze haar gouden harpen en haar Keltische harp bespeelt. Ze is graag in de kamermuziek werkzaam. Samen met woordkunstenaar Robert la Boresa vormt zij regelmatig een duo om door woord en muziek onderwerpen op een bijzonder kunstzinnige wijze tot leven te laten komen. De entree bedraagt € 7,50 per persoon. Na afloop is er gelegenheid na te praten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.