Sportverkiezing Rheden

GEM. RHEDEN – Het is weer mogelijk sporters op te geven voor de sportverkiezing Rheden 2014. Het is mogelijk iemand op te geven als sporter van het jaar, sportteam van het jaar, sporttalent van het jaar en aangepast sporter of sportteam van het jaar. Opgeven kan tot 1 december via e-mail. m.post@rheden.nl. Vermeld in de opgave de volgende gegevens van uzelf en van de kandidaat: naam, vereniging, adres, postcode, woonplaats, telefoon en mailadres. En natuurlijk de reden van de voordracht.

Alle sporters die worden aangemeld voor één van bovenstaande categorieën worden automatisch aangemeld voor de publieksprijs. Bij de publieksprijs kiezen inwoners van de gemeente Rheden welke sporter of sportploeg de meest bijzondere prestatie heeft geleverd, de meest speciale sportieve ontwikkeling heeft doorgemaakt of het meest inspirerende sportverhaal van 2014 bezit.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.