Hotel Restaurant De Loenermark

LOENEN – Hotel Restaurant De Loenermark is gevestigd in een fraai pand in Loenen. Het hotel beschikt over elf kamers, een uitstekend restaurant, alsmede een sfeervolle serre en een zonnig terras. Ervaar de gastvrijheid, proef de sfeer en geniet van lekker eten. Het restaurant biedt een dagelijks wisselend verrassingsmenu, alsmede een uitstekende á la carte. In alle kamers en openbare ruimtes is gratis Wifi beschikbaar.

Het hotel en restaurant zijn zeer geschikt voor zowel zakelijke als privébijeenkomsten, feesten en partijen. De Loenermark kan ook in zijn geheel afgehuurd worden. Ook voor catering kan men op de Loenermark rekenen. Alles is mogelijk: van verzorgd borrelhapje tot meergangendiner.
Ook voor de feestdagen kan men catering bestellen. Dit wordt aan huis of op de zaak bezorgd, zoals heerlijke hapjes, salades of een complete kerstcatering. De Loenermark is de komende kerstdagen geopend. Tijdens deze dagen is het mogelijk à la carte eten te eten. Dit jaar geen menu’s of steengrillen. Dineren kan alleen op reservering vanaf 17.00 uur.
Momenteel is het hotel restaurant deelnemer aan de Jumbo Avondjes Uit Actie waarbij gasten 5 euro korting per persoon kunnen sparen op een diner.

www.loenermark.nl
Tel. 055 – 5051325
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.