Restaurant De Korenmolen gaat verbouwen

EERBEEK – Het zat er al een tijd aan te komen. Restaurant Grand Café De Korenmolen in Eerbeek gaat intern uitbreiden, om zodoende meer mogelijkheden te krijgen om gasten en met name gezelschappen te ontvangen in een sfeervolle ambiance.

Tweederde gedeelte van de huidige zalen wordt bij het restaurant getrokken. Zodoende kunnen eigenaar Johan van Zadelhoff en zijn team nog meer inspelen op de vraag van ontvangst van groepen van meer dan 20 personen. In de uitbreiding komt ook een open haard en heeft men in de nieuwe ruimte een eigen bargedeelte.

In 2008 is de eerste stap genomen naar de huidige opzet. Uit reacties van bezoekers is gebleken dat men zich thuis voelt in het restaurant. Begin volgend jaar wordt met de werkzaamheden begonnen. In het voorjaar hoopt men dan de gasten te kunnen ontvangen in dezelfde warme sfeer, gastvrij met een goede keuken. Johan van Zadelhoff vindt dat je als restauranthouder niet alleen een goede maaltijd moet verkopen. “Je moet ook een gemoedelijke sfeer creëren. Goed eten wordt pas gewaardeerd als gasten het idee hebben dat ze welkom zijn, dat er aandacht aan hen gegeven wordt. Onze filosofie is dat gastvrijheid onlosmakelijk verbonden is met een uitstekende keuken”.
Maar eerst komen nog de Kerstdagen, waarop beide dagen sfeervolle kerstdiners worden aangeboden.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.