Informatiebijeenkomsten over nieuwe scholen

BRUMMEN / EERBEEK – Deze zomer heeft de gemeente Brummen de bouw van drie scholenclusters gegund aan aannemersbedrijven Janssen de Jong Bouw Hengelo en Koopmans Bouwgroep uit Enschede. De afgelopen maanden hebben gemeente, aannemers en vertegenwoordigers van de betrokken scholen de plannen verder uitgewerkt.

De komende weken worden diverse informatieavonden gehouden. Voor ouders en leerlingen zijn deze al geweest, nu zijn de omwonenden aan de beurt. De avonden beginnen om 20.00 uur met een centrale presentatie, waarin uitleg wordt gegeven over de voortgang, de ontwerpen en planning. Vervolgens is er een informeel gedeelte waarbij de aanwezigen bij kraampjes van de aannemer en de gemeente vragen kunnen stellen en opmerkingen kunnen doorgeven.

Het bedrijf Janssen de Jong Bouw Hengelo gaat de scholencluster aan de Sweelinckstraat in Eerbeek bouwen. Op woensdag 19 november wordt hierover een informatieavond gehouden in de aula van de huidige Cornelis Jetsesschool. Koopmans Bouwgroep bouwt de nieuwe clusterscholen aan de Meengatstraat in Brummen en Lorentzstraat in Eerbeek. Over het cluster Meengatstraat wordt maandag 24 november gesproken in de Oecumenische school. In de Springveer in Eerbeek wordt dinsdag 25 november een avond gehouden over de cluster Lorentzstraat.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.