Jumbo Eerbeek in finale

EERBEEK – Afgelopen week maakte Jumbo bekend welke winkels tot de beste 20 van Nederland horen. De supermarkt van familie Heine in Eerbeek hoort daar ook bij! Na twee juryrondes van vijf weken, waarin de winkel op liefst 400 aspecten is beoordeeld, kwam dinsdagochtend de verlossende boodschap. "We hoorden van enkele collega’s elders in het land dat zij op maandag al de nominatie in ontvangst mochten nemen, wij hoorden niets. Ik kan je zeggen dan is het spannend hoor. En dinsdagochtend vroeg stond er ineens een camerateam in de winkel, met daarbij iemand van de Jumbo organisatie. Zij kwamen de nominatie-cheque en de uitnodiging voor het finalefeest in Rosmalen overhandigen. Echt top!" aldus supermarkteigenaar Casper Heine.

Hij vervolgt: "Onze medewerkers presteren gewoon enorm goed, want weet je, de Jumbo formule is zó in ontwikkeling en groeit zo snel, dat er de afgelopen twee jaar gewoon heel veel elementen in nieuwe winkels in toegevoegd. En als we nu kijken welke winkels er in de top-20 staan, dan hebben we misschien wel één van de oudste winkels, en wij zijn pas drie jaar onderweg. Zo snel gaan die ontwikkelingen. En als we dan zo hoog scoren, ja, dan zijn wij als familie buitengewoon trots op onze medewerkers. Zij leveren immers de prestatie!"

Er volgt nog één finale ronde onder de 20 beste winkels en op 27 november is de bekendmaking welke Jumbo zich de beste van liefst 485 Jumbo supers in Nederland mag noemen. Heine: "Wij hadden vooraf twee uitdagende doelstellingen, één was de finaleronde halen, en twee, de beste van onze provincie worden. Het eerste doel hebben we gehaald, en voor nu het tweede doel gaan we ons uiterste best doen. Het wordt heel lastig, maar het kán nog steeds!"
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.