Snelkraak door vier mannen bij Spar in Loenen

LOENEN – De politie zoekt getuigen die zaterdagochtend 15 november om 05.30 uur iets gezien hebben bij de Spar supermarkt aan de Eerbeekseweg in Loenen. Daar werd op dat tijdstip een snelkraak gepleegd door vier personen.

Door de schuifdeuren van de ingang te vernielen, kwamen de inbrekers binnen. Eenmaal binnen werden ze verrast op rook uit een rookmachine, die wordt geactiveerd bij inbraken. Omdat ze vermoedelijk niets meer konden zien, zijn ze zonder buit vertrokken. Mogelijk zijn ze ervan door gegaan in een grijze auto zonder kentekenplaten. De vier mannen hadden een getint uiterlijk, hun gezichten waren bedekt. Een van hen droeg een opvallend Adidas-trainingspak. De politie zoekt getuigen.
Mensen die rond half zes in de ochtend iets verdachts hebben gezien, kunnen contact opnemen met 0900 8844 of via meld misdaad anoniem 0800 7000.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.