Brummen in actie voor Serious Request

BRUMMEN – Restaurant ’t Kromhout en coverband Backrow hebben de handen ineengeslagen en organiseren samen een grote Serious Request Dag onder de naam Serious Brummen. De dag vindt plaats op het Marktplein, op vrijdag 19 december van 13.00 tot 00.30 uur.

Het streven is om een groot dorpsevenement op te zetten, waar alle inwoners, bedrijven en verenigingen in actie komen voor Serious Request. Ieder initiatief is welkom. Hoe meer actie, hoe meer geld voor het goede doel. Denk aan een sponsorloop met de school, de verkoop van zelfgebakken koekjes, een bedrijfsdonatie in welke vorm dan ook, sponsoring van de loterij door winkeliers. Iedereen die op wat voor manier mee wil doen, kan zich melden via de Facebookpagina van Serious Brummen, e-mailen naar info@backrow.nl of even binnenlopen bij ’t Kromhout.
De hele dag wordt muzikaal omlijst door top 100-coverband Backrow. Deze band heeft er bovendien voor gezorgd dat veel artiesten en entertainers zich belangeloos inzetten, zodat er muziek is tot in de late uurtjes. Het is nog niet zeker, maar de organisatie hoopt op optredens van (oud-)kandidaten van Idols, The Next Pop-Talent en Holland’s Got Talent. Natuurlijk komt er ook een kinderprogramma in de middag.

Restaurant ’t Kromhout gaat fungeren als centraal punt, waar alle geldinzamelacties worden samengebracht. Ook het Marktplein krijgt een functie, er wordt zelfs gedacht aan een gesponsorde versie van Occupy Brummen. Serious Request 2014, de actie van radiozender 3FM, vraagt aandacht voor vrouwen en meisjes die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld. Hier gaat de opbrengst van de acties voor Serious Brummen naartoe.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.