Culturele Stichting houdt nieuwe workshop media-aandacht

BRUMMEN – De Culturele Stichting Gemeente Brummen houdt binnenkort een workshop die gericht is op het vergroten van media-aandacht in oude en nieuwe media voor leden en andere belangstellenden. De Culturele Stichting Gemeente Brummen wordt regelmatig gevraagd te helpen bij publiciteit. Dat betreft niet alleen de eigen werkgroepen, maar ook nieuwe of bestaande culturele initiatieven en activiteiten. In haar faciliterende rol is daarom binnen de Culturele Stichting nagedacht over het aanbieden van een workshop.

Die is in januari 2014 met groot succes gegeven voor twaalf deelnemers uit diverse culturele organisaties. Samen met journalist Misha Hofland uit Zutphen is door PR-bestuurslid Tom Geurtse een workshop van twee avonden uitgewerkt. Daarbij zijn een mix van theorie en de (eigen) praktijk aan de orde gekomen.
De tweede workshop wordt binnenkort opnieuw gegeven en potentiële deelnemers zijn inmiddels benaderd. Op de woensdagen 3 en 10 december van 20.00 tot 22.00 uur bij Plein Vijf in Brummen. Belangstellenden die niet benaderd zijn, kunnen contact opnemen met Tom Geurtse van de Culturele Stichting via pr@brummencultuur.nl.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.