Donderwinkel kegelt een halve eeuw

DOESBURG – Kegelclub ‘Alle Negen’ had een jubilaris in hun midden. Gert Donderwinkel is maar liefst 50 jaar lid van de vereniging. En als iemand zolang lid is, moet daar natuurlijk aandacht aan geschonken worden en dat werd er ook. Gert en zijn vrouw Thea zijn niet alleen kegelaars maar doen ook nog de nodige zaken die nu eenmaal altijd te doen zijn bij een vereniging. Gert kreeg een fraaie speld en een oorkonde en zijn vrouw Thea een mooie bos bloemen. Een viertal leden hadden een leuk lied gemaakt en dat werd voorgedragen op een heel leuke ludieke manier. Iedereen in de zaal genoot van dit prachtige optreden van deze vier heren – foto: Hanny ten Dolle

1 REACTIE

  1. Dag Gert, ik zag op internet de historie van de Donderwinkels/ wagenfabriek. Ben jij de Gert van garage Donderwinkel,Meipoortstraat. 39
    Dan was ik jullie chef in de garage. Laat eens wat van je horen.
    Fokko Boersma

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.