Nieuwe blouses voor Eendracht

HUMMELO – Muziekvereniging Eendracht Hummelo heeft een nieuwe outfit. De muzikanten presenteerden hun nieuwe blouses tijdens hun najaarsconcert bij FF naar Steef. De blouses zijn door Stichting Evenenementencommissie Hummelo geschonken aan de vereniging, zodat de Hummelse muziek opnieuw netjes gekleed de straat op kan gaan en zich keurig in zalen kan presenteren. De huidige uniformen zijn ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan in 2002 geschonken door dezelfde Evenementencommissie. De commissie organiseert met regelmaat activiteiten in en om Hummelo ten behoeve van het voortbestaan van de muziekvereniging. Hier is Eendracht uiteraard erg blij mee. Op de foto Henk Greven van de Evenementencommissie en voorzitter Jan Tiecken met twee jeugdleden van Eendracht.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.