Echtpaar Bas 60 jaar getrouwd

DOESBURG – Dinsdag 11 november was het voor de heer en mevrouw Bas uit Doesburg 60 jaar geleden dat ze getrouwd zijn. De trouwdag was toen in Turkije, waar ze oorspronkelijk vandaan komen. In 1969 kwam meneer Bas naar Nederland om te gaan werken bij de Meteoor in Rheden. Na zes jaar kwam ook mevrouw Bas met de drie kinderen naar Nederland en ze zijn hier altijd gebleven. Ook nu willen ze niet meer terug naar Turkije, want het bevalt ze prima in Doesburg. Wethouder Ellen Mulder, als loco-burgemeester in functie, overhandigde het echtpaar een fraaie bos bloemen en een presentje. Zoals het bij mensen van Turkse afkomst gaat, wordt je ontzettend gastvrij onthaalt. Heerlijke hapjes naar Turks recept waren speciaal voor dit moment gemaakt en smaakten ook bijzonder goed – foto: Hanny ten Dolle
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.