Clinic Mountainbiken jeugd

KLARENBEEK – De Sportclinic van de maand november stond in Klarenbeek in het teken van mountainbiken voor 8 tot 15 jarigen. In de stralende najaarszon deden maar liefst 17 kinderen mee aan deze clinic, die georganiseerd werd door de dorpscontactpersonen in samenwerking met de fietsafdeling van SC Klarenbeek.
Op het terrein van de sportclub was een speciaal ATB-parcours uitgezet waar de oudere kinderen direct aan de slag konden. Zij verlieten al snel daarna het terrein om onder begeleiding de bossen bij Loenen en Beekbergen in te gaan. De jongere kinderen, die veelal ook nog niet zoveel mountainbike-ervaring hadden, oefenden – na een korte uitleg over het gebruik van een mountainbike – een groot deel van de ochtend op het parcours. Speciaal voor hen was er ook een instructeur van de jeugd afdeling van ATB club van Last Gear uit Eerbeek aanwezig. Aan het eind van de ochtend gingen zij onder begeleiding de bossen in de omgeving van Klarenbeek verkennen.
De fietsers kwamen met enthousiaste verhalen terug. Foto’s van deze clinic zijn te vinden op de site www.scklarenbeek.nl. De fietsafdeling van SC Klarenbeek wil graag een vervolg van deze clinic.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.