Tennissers bundelen hun krachten

EERBEEK – Op zaterdag 8 november vond op het tennispark in Eerbeek het eerste senioren mixed toernooi plaats voor leden van BTCB uit Brummen, TC Eerbeek uit Eerbeek en LTC Loenen uit Loenen, oftewel het BEL toernooi.

Er werd deelgenomen door 76 tennissers. Iedere speler gaf zich individueel op en werd door de organisatie gekoppeld aan een andere speler. Er werden wedstrijden gespeeld van 45 minuten en de weergoden waren de spelers goed gezind want de zon deed goed zijn best. Het goede weer zorgde voor een prima sfeer op de baan en op het terras.

Rond het middaguur stond er een heerlijke lunch klaar voor de spelers. Ook in de middag werd er nog fanatiek gespeeld. Aan het einde van de middag vond de prijsuitreiking plaats en kon men onderstaande winnaars feliciteren:

HD 4/5 Gerard van Blanken en Mark van Zijtveld
GD 6 Grada Asta en Bertin Hoekman
HD 7 Diederik van Lohuizen en Hans Wansink
DD 7 Jeannette Heezen en Hannie Ruegebrink
GD 7 Trudy van Luttijkhuizen en Andre Nolsen
GD 8 Toetty Reichert en John Veldhuizen

Op de dag van het toernooi werd het spandoek van sponsor Plus van Tetering opgehangen bij baan 2 en TC Eerbeek is Matthijs van Tetering zeer erkentelijk voor de sponsoring.

De sportieve dag werd afgesloten met een buffet en feestavond met DJ en er werd tot in de late uurtjes gefeest op het tennispark.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.