Sinterklaas bezoekt zondag Brummen

BRUMMEN – Na de landelijke intocht in Gouda, op zaterdag, doet de goedheiligman zondag 16 november al Brummen aan. In samenwerking met Mad4Events organiseert de OVB daar de jaarlijkse Sinterklaasoptocht.

De route loopt van de feestelijke intocht begint om 13.00 uur bij de rotonde bij de Elzenbosch en loopt via het Marktplein uiteindelijk naar Concordia. Om 14.00 uur worden Sinterklaas en zijn Pieten op het Markplein ontvangen en toegesproken. Hij zal daar al vele kinderhandjes schudden.
Om 15.00 uur houdt het gezelschap audiëntie bij Concordia. In de grote zaal is er aansluitend een meet & greet met sinterklaas en er is een professionele fotograaf die foto’s maakt.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.