Home / Dieren / Geweldige uitvoering Gelregym

Geweldige uitvoering Gelregym

DIEREN – Maandenlang was er naartoe gewerkt; de grote Jubileumuitvoering van Gelregym. De Dierense gymnastiekvereniging bestaat 75 jaar en wilde bij die gelegenheid groots uitpakken. Het resultaat daarvan was zaterdag te zien in een volledig uitverkochte sporthal Theothorne.

Daar voltrok zich een uren durende maar nooit vervelende gymnastiekshow, waarbij alle geledingen van de vereniging zich toonden. Jong en oud, beginners en toppers, het kwam allemaal in een geoliede show voorbij. Geluid en licht waren professioneel en natuurlijk was ook de Gelreband, voortgekomen uit de vroegere Gelre omnisportvereniging, present op dit feest, dat werd geopend door wethouder Tjebbe Vughts.

Voorafgaand aan de uitvoering, was een reünie gehouden en werden verwaterde banden weer aangehaald. Het was ook een drukke reünie. Logisch, want Gelregym had in de loop van 75 jaar heel veel leden. Welk meisje uit Dieren zat er in haar jeugd niet ‘op gym’? En nog steeds vormt de categorie 6 tot 12-jarigen de grootste groep binnen de vereniging, die momenteel 170 leden telt.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.