Nieuwe hofhouding Narrenkap

VELP – Er waren maanden van voorbereiding aan vooraf gegaan, ze stonden te popelen om aan de slag te gaan en zaterdagavond waren ze daar dan, het kersverse enthousiaste prinsenpaar van CV De Narrenkap in Velp. Prins Niels, prinses Jobien, jeugdprinsessen Zora en Iza (de nichtjes van de prins) en adjundantenpaar Werrie en Ini Gabriël (ouders van de prins) gaan in 2015 voorop in het carnaval in Velp.
Zaterdagavond werden ze voorgesteld aan het grote publiek in het Narrenhuus op De Beemd. Dat gebeurde tijdens een gezellige avond met een vol programma, officiële plichtplegingen, dans, zang, toneel en muziek. De installatie van prins Niels en de jeugdprinsessen Iza en Zora vond plaats door vorst Arjan Flipse. De leus van prins Niels is: ‘maak herrie voor tien, vier carnaval met Niels en Jobien’. De leus van jeugdprinssesen Iza en Zora: ‘met carnaval 3x hoera, vier het samen met Iza en Zora’ – foto Ingrid Hagen
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.