1000 Euro voor Kika

In oktober hebben de jeugdspelers van Sportclub Veluwezoom een sponsorloop gehouden op sportpark de Pinkenberg met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de stichting Kika. Er werden heel veel rondjes gelopen op een speciaal uitgezet parcours met als resultaat dat de opbrengst 1000 euro was. Zondag 2 november kwam een medewerkster van Kika naar SC Veluwezoom om de cheque in ontvangst te nemen. Sc Veluwezoom is ook direct betrokken bij het driejarig zoontje van één van onze leden die getroffen is door deze vreselijke ziekte. Sam Hendriks kreeg van SC veluwezoom een speciaal vervaardigd tenue met op het Veluwezoom shirt het Vitesse logo met alle handtekeningen van de Vitesse spelers.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.