Rheko F1 Kampioen

RHEDEN – Onder leiding van Manon Kelderman en Thijs Middelkoop is Rheko F1 op het veld kampioen geworden. Alle wedstrijden werden met duidelijke cijfers gewonnen. En bij de een na laatste wedstrijd werd F1 al kampioen. Op 11 oktober moest F1 thuis op het Rheko veld spelen tegen Oost Arnhem F1 en dat werd nog even spannend. Maar ook die wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen met 9-6. De twee coaches zijn enorm trots op dit team, want zij zijn in de competitie erg goed vooruit gegaan wat betreft verdedigen en vangen/gooien.
De spelers van Rheko F1 zijn Lieke de Smit, Marit Mekkink, Sven Janssen, Stan van der Most en Jelle van de Kracht.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.