Rheko D1 opnieuw kampioen

RHEDEN – Rheko D1 werd in het voorjaar al kampioen in de tweede klasse, maar ook in de eerste klasse bleek dit talentvolle team van de Rhedense korfbalclub onverslaanbaar. Het team, onder leiding van Marce Mekkink en Lisette Farkas, verloor geen enkele wedstrijd in de najaarscompetitie. Na de laatste veldwedstrijd werd het kampioenschap gevierd in de kantine van Rheko, er werd taart gegeten en de kampioensvlag opgehangen.
Op de foto staan van links naar rechts op de bovenste rij: Marcel Mekkink, Isa Beumer, Julia Jurriëns, Robin Holkamp, Lisa Mekkink, Sophie Farkas en Lisette Farkas. Op de onderste rij: Aron Dorland, Ties de Knegt, Jonathan Hendriksen, Bas Joosten. Tim Terlouw ontbreekt op de foto.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.