SBS6 filmt bij Beautique

BRUMMEN – Voor het programma Mijn Lichaam Mijn Zorg, maakt SBS6 vorige week opnamen bij Beautique-PMU in Brummen. Voor het item vertelde eigenaresse Mariska Zuiderhoek over de mogelijkheden en voordelen van permanente make up (PMU). De presentatie van het tv-programma is in handen van Frances Beukeveld, die de kijker wekelijks meeneemt naar de nieuwste trends en innovaties op het gebied van lichaam en zorg. Vandaar de titel van het programma. Mariska Zuiderhoek vertelde tijdens de opnamen over permanente make up en waar de klant op moet letten om een goede salon te vinden. Zondag 9 november om 12.30 uur is het resultaat van de opnames aan de Dwarsweg 17 in Brummen te zien bij SBS6. De herhaling is op zaterdag 15 november om 14.30 uur.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.