Siza ondersteunt sinterklaasfeest in Utopia

VELP – Woensdag 3 december houden de inwoners van Utopia een groots Sinterklaasfeest. Een feest voor kinderen die geen kans zien of hebben om een leuk Sinterklaasfeest te vieren omdat zij het minder breed hebben. Leer- werkplaats De Wambeek, van Siza, ondersteunt het initiatief door speelgoed in te zamelen.

De Wambeek in Velp roept iedereen op om gebruikt speelgoed wat in goede staat verkeerd te doneren, om ook deze kinderen een onvergetelijk Sinterklaasfeest te geven. Het ingezamelde speelgoed wordt schoongemaakt, gecontroleerd, gesorteerd, gerepareerd en ingepakt door cliënten van De Wambeek. Zij zorgen er ook voor dat het speelgoed wordt afgeleverd in Utopia.
Het speelgoed kan ingeleverd worden op werkdagen tussen 11.00 en 15.00 uur bij de Wambeek aan Den Heuvel 72 in Velp.

Tel. 026-629246
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.