Naaktloper in bossen bij Eerbeek bekeurd

EERBEEK – De politie heeft dinsdag een 31-jarige man uit Zaandam bekeurd. Hij liep grotendeels naakt in een bosperceel achter de Boshoffweg in Eerbeek. Hij werd ook in adamskostuum bij de Harderwijkerweg gezien.

De politie kreeg op dinsdag 4 november omstreeks 11.20 uur een melding over een nagenoeg naakte man in het bos. Agenten stelden een onderzoek in en troffen een stapeltje kleren aan en even later de verdachte. Zij hebben hem zich eerst laten aankleden en daarna bekeurd.

Later op de dag kwam er weer een melding over een naaktloper, nu in het bos aan de Harderwijkerweg. Gezien de omschrijving ging het om dezelfde verdachte. Dit keer werd hij niet aangetroffen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.