Muziek op schoot

BRUMMEN / EERBEEK – Baby’s genieten van praten, zingen en rustige bewegingen op muziek. Wie het leuk vindt om muziek te beleven met de kleine kan maandag 10 november terecht in de bibliotheken in Brummen en Eerbeek voor een workshop Muziek op schoot. Ouders en baby’s van 0 tot 1,5 jaar zijn welkom om samen muzikaal te genieten onder leiding van Lidia Olsthorn. In Eerbeek begint de ochtend om 9.00 uur (inloop vanaf 8.45 uur) en in Brummen om 10.45 uur (inloop vanaf 10.30 uur). Aanmelden kan via: m.vangessel@bibliotheekbrummenvoorst.nl of door opgave aan de balie van de bibliotheek.

www.bibliotheekbrummenvoorst.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.