Aanmelden voor Kerstmarkt Carolinapark

DIEREN – Alweer voor de vierde keer komt er een Kerstmarkt in het Carolinapark, dit jaar op zaterdag 13 december. In het park is het altijd heel erg sfeervol, met live-muziek, sfeerverlichting en allerlei lekkernijen van de Oranjerie. De Stichting Vrienden van de Oranjerie wil het dit jaar nog wat grootser aanpakken dan andere jaren. De jazzband Ben Martin zal de muzikale omlijsting van de markt verzorgen en mogelijk komt er een kinderkoor.
Inmiddels zijn er al ongeveer tien kramen gevuld, maar dit mag zeker het dubbele aantal worden. Daarom: als u het leuk vindt om deel te nemen aan de Kerstmarkt in het Carolinapark; u bent van harte welkom. Aanmelden kan via Gerrie Lubbers (ger.lubbers@hetnet.nl). De huur van een kraam bedraagt € 25,-, eventueel is het mogelijk een halve kraam te huren.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.