Ontbijt op het stadhuis

DOESBURG – De week van het Nationaal schoolontbijt staat dit jaar in het teken van Make-A-Wish. Ook in Doesburg wordt hier aan mee gedaan. Een groep schoolkinderen van OBS de Horizon Ooi uit Doesburg mocht maandagmorgen samen met wethouder Peter Bollen genieten van een heerlijk ontbijt op het stadhuis. Bollen betaalde met een cheque van 240 euro voor het ontbijtje dat de kinderen meebrengen als een donatie aan Make-A-Wish Nederland, dit jaar zoals gezegd het goede doel van Het Nationaal Schoolontbijt. Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. De kinderen genoten volop van dit ontbijt want het is natuurlijk best wel spannend als je op het stadhuis mag ontbijten en nog niet naar school hoeft – foto: Hanny ten Dolle
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.