Donatie voor Speelotheek Dieren

DIEREN – Ieder jaar houdt kinderkleding- en speelgoedbeurs Ellecom een voorjaars- en najaarsbeurs. De opbrengst van de beurs gaat naar afwisselende projecten en goede doelen in binnen- en buitenland. Deze projecten of doelen hebben met elkaar gemeen dat ze zich allemaal richten op kinderen.

Het doel dat dit najaar gekozen is door kinderkleding- en speelgoedbeurs Ellecom is Speelotheek Dieren. De opbrengst van 500 euro wordt aan Speelotheek Dieren gedoneerd en de speelotheek is hier erg blij mee.
Door deze donatie kan Speelotheek Dieren speelgoed aanschaffen, die met het gewone budget niet haalbaar zijn. De speelotheek wil hiervan een skelter kopen en een constructie set waarmee kinderen zelf bijvoorbeeld een loopfiets, step of hijskraan kunnen bouwen (MOOV).
De vrijwilligers van de speelotheek willen van deze gelegenheid gebruik maken om kinderkleding- en speelgoedbeurs Ellecom nogmaals te bedanken. Ook namens onze leden en de kinderen, die straks dit mooie speelgoed kunnen lenen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.