Mountainbiken en Zumba in Klarenbeek

KLARENBEEK – In november hebben de dorpscontactpersonen in Klarenbeek weer diverse sportclinics op stapel staan. Dit om inwoners uit Klarenbeek en omgeving kennis te laten maken met een bepaalde sport en/of lekker sportief bezig te laten zijn.

Voor volwassenen (en de jeugd vanaf 16 jaar) staan er op de donderdagavonden vier zumba clinics in de planning. Gediplomeerd Zumba-instructrice Patti Abbas heeft inmiddels al diverse clinics in Klarenbeek verzorgd en zal ook deze clinics voor haar rekening nemen. De clinics zijn op donderdag 6, 13, 20 en 27 november en worden gegeven in de gymzaal van basisschool De Dalk. De clinics zijn wekelijks van 20.00 uur tot 21.00 uur.

Voor de jeugd van 8 tot en met 15 jaar is er op zondag 2 november een mountainbike-clinic. Ervaren en enthousiaste fietsers van sportclub Klarenbeek nemen deze clinic voor hun rekening. Van 09.30 tot 12.30 uur krijgen de deelnemers tips en trucs op het gebied van fietsbeheersing, zullen ze de bosrijke omgeving van Klarenbeek verkennen en ervaren hoe leuk het sportieve fietsen kan zijn. De groep wordt gesplitst op basis van leeftijd, zodat het voor iedereen leuk blijft om mee te doen. Wie geen mountainbike heeft kan deze te huren bij Bike Totaal Wolters in Klarenbeek (klarenbeek@wolterstweewielers.nl).
Aanmelden kan via www.actiefvoorst.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.